söndag 10 april 2011

Invägning...

Colin och Curt vid mjölkbaren....
Kl18,00 en vecka frammåt, så ska de små Rödisarna vägas, så att jag kan hjälpa till om någon sackar efter.


I dag hade samtliga gått upp, lille Curt oxå, för han sjönk ner ganska kraftigt i natt, så vi kämpade på med spene var 45 minut, från 3 i morse och fram tills nu, när jag ser att det går åt rätt håll, skönt!!


Curt:201g

Flicka ett:254g

Colin:329g

Flicka två:274g

Colbert:248g


Dessa vikter sättes in på viktsidan oxå, där jag har dem samlade upp till ca 8-10 veckors ålder, så man kan gå in och kika på om man vil se förändringarna första veckan dag för dag, sen vecka för vecka!!:-)


Man kommer in antingen via bloggen här om man klickar på bilden till höger med Chanel och hennes först födda Curt på, eller genom att gå in på valpar Aktuellkull och skrålla ner, då finns en länk där oxå!


Chanel har i dag stoppat i sig lite druvsocker, ägg gula, torrfoder, färskfoder och blodpudding med A-fil, hon äter men inte så mycket ännu, vilket i och för sig är bra, så det inte blir mjölkstockning, pga överproduktion av mjölk. Hon är så söt när hon ska ut, de andra hundarna är suupernyfikna på hennes valpar, men det är icke sa nicke för henne, hon kommer ut stolt som en tupp svassar ut och gör vad hon ska, sen snabbt in till småttingarna igen. På vägen hinner de andra lukta av henne och hon dem och de luktar igenom hela gräsmattan där hon kissat och bajsat sen när de är ute... Så nyfikna är de!!

Men i natt ska jag sova, ska bara kika till en gång om allt flyter på lika bra som nu!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar